Banky.cz Články Půjčka

Půjčka - strana 12

spotřebitelský úvěr, půjčka, mikro-půjčka, konsolidace, refinancování, úvěry na spotřebu, leasing, bonita žadatele o úvěru, záznam v registrech dlužníků, mám šanci získat půjčku?

Půjčka – mám šanci ji získat?

Půjčka – mám šanci ji získat?

16.1.2013 Půjčka

V naší bankovní poradně se poměrně často opakuje dotaz ohledně možnosti získání půjčky, kreditní karty či kontokorentu. Tyto malé úvěry převážně v řádech 10-100k Kč jsou výrazně dostupnější širokému spektru klientů oproti ostatním úvěrům o větších objemech či hypotékám. Přesto i poskytování takto malých úvěrů má svá jasná pravidla a v zájmu banky (poskytovatele úvěru) i klienta (žadatele o úvěr) ne každý nakonec na půjčku dosáhne. Jaká jsou tedy pravidla hry diktovaná bankou a naše šance na získání úvěru?

Půjčujeme si odpovědně

Půjčujeme si odpovědně

13.11.2012 Půjčka

Na nejen bankovním trhu je dnes k dispozici nepřeberné množství všelijakých půjček a úvěrů, od drobných kontokorentů, kreditek, spotřebitelských úvěrů a leasingů až po velké hypotéky, a reklamami jsme neustále pobízeni, abychom po nějaké té půjčce sáhli a žili na dluh. Jaké dluhy jsou dobré a jaké špatné? Je lepší si vzít půjčku nebo hypotéku a od koho je nejlépe si půjčovat? Pojďme se na problematiku dluhů podívat podrobněji.

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2024, všechna práva vyhrazena