Banky.cz Články Sledování zásilek Česká pošta, DPD, PPL, DHL, Zásilkovna, GLS,

Sledování zásilek Česká pošta, DPD, PPL, DHL, Zásilkovna, GLS,

Sledování zásilek
19.9.2024

Sledování zásilek od PPL, DHL, GLC, Zásilkovny a České pošty na jednom místě. Sledujte svou zásilku rychle a snadno!

REKLAMA

Čekáte na důležitý balíček a chcete mít přehled o tom, kde se nachází? Ať už vám zásilku doručuje PPL, DHL, GLC, Zásilkovna nebo Česká pošta, sledování zásilky nebylo nikdy jednodušší. Naše platforma vám umožní rychle a přehledně zjistit aktuální stav vašeho balíčku u všech hlavních dopravců. Stačí zadat číslo zásilky a během pár vteřin budete mít přehled o její cestě až k vašim dveřím. Vyzkoušejte náš nástroj a už nikdy nezmeškejte důležité informace o vaší zásilce!

Sledování zásilek PPL

Logo přepravní společnosti

PPL patří mezi nejvýznamnější přepravní společnosti v České republice, která se specializuje na rychlou a spolehlivou přepravu zásilek. Společnost vznikla v roce 1995 a od té doby si získala širokou základnu zákazníků díky svým kvalitním službám. PPL nabízí jak přepravu balíků pro firmy i jednotlivce, tak také specializované služby, jako je doručování do výdejních míst či expresní doručení následující pracovní den. Díky propracovanému systému sledování zásilek můžete snadno zjistit, kde se váš balíček právě nachází, a to prostřednictvím online trackingu. Společnost se navíc pyšní ekologickým přístupem a neustále pracuje na snižování emisí v rámci doručovací sítě.

Sledování zásilek Česká pošta

Logo přepravní společnosti

Česká pošta je jednou z nejstarších a největších doručovacích společností v České republice, která své služby poskytuje již více než 100 let. Kromě doručování klasických poštovních zásilek nabízí široké spektrum dalších služeb, včetně Balíku Do ruky a Balíku Na poštu, které umožňují adresátům vybrat si, zda chtějí balíček doručit přímo domů, nebo si jej vyzvednout na jedné z více než 3 200 poboček po celé republice. Zajímavostí je, že Česká pošta také poskytuje mezinárodní přepravu a svými službami pokrývá více než 120 zemí světa. Pro pohodlné sledování zásilek nabízí Česká pošta online nástroj, který umožňuje zákazníkům sledovat pohyb jejich balíčku v reálném čase.

Sledování zásilek DPD

Logo přepravní společnosti

DPD patří mezi přední přepravní společnosti v Evropě, s dlouholetou tradicí a spolehlivými službami. Založena v roce 1976 v Německu, DPD se postupně rozrostla do více než 40 zemí a denně doručuje přes 5,3 milionu balíků. Jejich klíčovou výhodou je moderní přístup k logistice a zaměření na zákaznickou spokojenost. DPD nabízí službu Predict, která vám umožní přesně sledovat, kdy váš balík dorazí – dostanete hodinový časový rámec pro doručení, což značně zjednodušuje plánování. Společnost se navíc aktivně angažuje v ekologii, a proto se zaměřuje na udržitelnou dopravu s cílem snížit uhlíkovou stopu na minimum.

Sledování zásilek DHL

Logo přepravní společnosti

DHL patří mezi největší a nejznámější logistické společnosti na světě. Založena v roce 1969, tato německá společnost působí ve více než 220 zemích a teritoriích, což z ní činí globálního lídra v oblasti doručování balíků a logistiky. DHL nabízí širokou škálu služeb, od expresního doručování zásilek až po komplexní logistická řešení pro velké podniky.

Jejich klíčovou službou je DHL Express, která umožňuje rychlé a spolehlivé doručení balíků a dokumentů do druhého dne prakticky kamkoliv na světě. Pro větší zásilky a obchodní klienty poskytuje DHL služby námořní, letecké a silniční přepravy. Co je zajímavé, DHL klade velký důraz na udržitelnost a inovace, a proto má ambiciózní cíl být uhlíkově neutrální do roku 2050.

Pokud čekáte zásilku od DHL, můžete ji jednoduše sledovat pomocí sledovacího čísla, které vám umožní mít přehled o aktuální poloze vašeho balíčku, a to od okamžiku odeslání až po doručení.

Sledování zásilek Zásilkovna

Logo přepravní společnosti

Zásilkovna patří mezi nejrychleji rostoucí logistické společnosti v České republice a střední Evropě. Založena v roce 2010, společnost se rychle rozrostla a dnes nabízí přes 7 000 výdejních míst po celé České republice a dalších evropských zemích. Co je na Zásilkovně unikátní, je její rychlost a flexibilita – zásilky jsou doručovány nejen na výdejní místa, ale také přímo na adresu zákazníka. Společnost se zaměřuje na jednoduchost a pohodlí pro uživatele – sledování zásilek, změna doručení a další úpravy jsou možné snadno přes mobilní aplikaci. Kromě doručování balíčků umožňuje Zásilkovna také odesílání zásilek bez nutnosti čekat ve frontě na poště, což ocení každý, kdo chce ušetřit čas.

REKLAMA

KOMENTÁŘE k článku Sledování zásilek Česká pošta, DPD, PPL, DHL, Zásilkovna, GLS,

Zatím nejsou přidány žádné komentáře. Podělte se s námi o Váš názor.

Přidejte nový komentář

Mohlo by vás zajímat

Sledování zásilek Česká pošta, DPD, PPL, DHL, Zásilkovna, GLS,

Sledování zásilek Česká pošta, DPD, PPL, DHL, Zásilkovna, GLS,

19.9.2024

Sledování zásilek od PPL, DHL, GLC, Zásilkovny a České pošty na jednom místě. Sledujte svou zásilku rychle a snadno!

Z naší bankovní poradny

Pojmy ve slovníku

100% Hypotéka

Půjčka, která pokryje celou koupi. Taková je 100% hypotéka. LTV této hypotéky je 100 %, což znamená, že vám banka půjčí peníze na celou odhadní cenu nemovitosti, kterou ručíte. Díky 100% hypotéce tak získáte dost peněz na nákup domu či bytu nebo například na výstavbu. Zároveň ale musíte počítat s vyšším úrokem než u menších půjček. Pro banky je totiž úvěr bez spoluúčasti klienta rizikovější, a proto jsou jeho podmínky přísnější. V současnosti navíc čeští poskytovatelé 100% hypotéky neposkytují. Česká národní banka totiž v roce 2016 zpřísnila podmínky pro získání hypotéky a jejich součástí bylo také ukončení 100% hypoték. Banky tak nabízí maximálně 90% hypotéky. Pouze u 5 % objemu poskytnutých půjček smí být LTV vyšší než 90 %. Přesto existuje možnost, jak pomocí půjčky na bydlení získat dost peněz na úhradu celé kupní ceny nemovitosti. V podstatě tedy můžete dosáhnout na 100% hypotéku. Jak na to? Musíte ručit více nemovitostmi. Kromě kupovaného bytu či domu to může být například nemovitost rodičů. Samozřejmě ale platí, že majitel této nemovitosti musí s ručením souhlasit. Díky ručení více nemovitostmi se zvýší hodnota zástavy. I při 90% či menším LTV tak získáte peníze na nákup vybraného domu či bytu. Banky navíc obvykle umožňují druhou nemovitost z hypotéky vyvázat, jakmile splatíte potřebnou část úvěru. Dál tedy ručíte pouze kupovaným domem či bytem. Další možností je dofinancovat hypotéku dalším úvěrem. Například úvěrem ze stavebního spoření. ZOBRAZIT CELÝ VÝZNAM

90% Hypotéka

Až 90 procent z ceny nemovitosti, kterou ručíte. Přesně tolik si můžete půjčit na hypoteční úvěr. Abyste ale 90% hypotéku dostali, musíte splnit několik požadavků. Jsou to zejména základní podmínky pro získání hypotéky – tedy například: věk,příjemči bonita.Oproti nižším půjčkám ale musíte u 90% hypotéky počítat s méně výhodnými podmínkami. Protože má hypotéka pokrýt 90 procent z ceny nemovitosti, je pro banku riskantnější než menší úvěry. A proto poskytovatelé toto riziko obvykle kompenzují vyšším úrokem. Pro většinu lidí je přitom 90% hypotéka nejvyšší možná. Podle pokynů České národní banky mohou poskytovatelé víc peněz půjčit jen v 5 procentech případů. Potřebujete tak mít naspořeno alespoň 10 procent z kupní ceny. V praxi to vypadá tak, že u bytu za 3 000 000 korun získáte maximálně 2 700 000 korun. Zbytek doplatíte vy. Pokud si chcete pomocí hypotéky půjčit víc než 90 procent z ceny domu či bytu, musíte ručit více nemovitostmi. V takovém případě stoupne hodnota zástavy, ze které se půjčka počítá. Výhodou je, že se tím pádem můžete dostat na nižší LTV (obvykle do 80 %) a získáte tak nižší úrok než u 90% hypotéky. Pokud jste například původně ručili bytem za 2 500 000 korun a nyní k němu přidáte další byt ve stejné ceně, stoupne hodnota zástavy na 5 000 000 korun. U hypotéky na zmíněných 2 500 000 tak bude LTV 50 %. ZOBRAZIT CELÝ VÝZNAM

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2024, všechna práva vyhrazena