Banky.cz Články Banka Získejte odměny s Kate Coiny: nový program ČSOB

Získejte odměny s Kate Coiny: nový program ČSOB

Věrnostní program
18.7.2024 Banka

Československá obchodní banka (ČSOB) představila nový věrnostní program, který nabízí klientům možnost získávat digitální mince nazvané Kate Coiny (KTC). Tyto mince lze následně vyměnit za různé slevy a odměny. Program je dostupný pouze prostřednictvím bankovní aplikace ČSOB Smart a přináší mnoho výhod pro stávající i nové klienty banky.

REKLAMA

Jak získat Kate Coiny

Klienti Československé obchodní banky (ČSOB) mohou získávat Kate Coiny za využívání různých produktů a služeb banky. Nejvíce Kate Coinů získají klienti za sjednání běžného účtu Plus Konto, spořicího účtu a termínovaného vkladu, a to vždy po padesáti Kate Coinech. 

Menší množství mincí, konkrétně po pěti, lze získat za další úkony, jako je rozdělení útraty prostřednictvím virtuální asistentky Kate, načtení platebního QR kódu, zobrazení čísla platební karty nebo PINu ke kartě v mobilní aplikaci, či za platbu kartou ČSOB, konkrétně za jízdenky nebo za parkování v aplikaci DoKapsy.

Jak využít Kate Coiny? Na výhody a odměny

Získané Kate Coiny mohou klienti využít na různé slevy na produkty a služby skupiny ČSOB. K atraktivním odměnám patří:

  • sleva 200 Kč k celoročnímu cestovnímu pojištění k platební kartě za 200 KTC
  • sleva 70 Kč na pojištění ztráty a krádeže platební karty za 70 KTC
  • sleva 30 Kč na vlakové jízdenky koupené a zaplacené kartou ČSOB v aplikaci DoKapsy za 30 KTC.

Dále lze využít Kate Coiny na snížení bankovních poplatků spojených s užíváním karet:

Běžný účet s bonusem 3 000 Kč

  • sleva 50 Kč za 50 KTC pro služby v hodnotě 101 až 200 Kč měsíčně
  • sleva 20 Kč za 20 KTC pro služby v hodnotě 45 až 100 Kč měsíčně.

Aktivace a správa Kate Coinů

Pro aktivaci a správu Kate Coinů je nutné si nainstalovat nejnovější verzi aplikace ČSOB Smart. Mince se automaticky objeví mezi produkty na hlavní stránce mobilního bankovnictví. Klienti mohou urychlit aktivaci napsáním výrazu "Kate Coin" do konverzace s virtuální asistentkou Kate.

Platnost každé mince je pouze jeden rok, po této době nevyužitá mince zmizí. Aktuální stav Kate Coinů lze jednoduše sledovat v mobilní aplikaci ČSOB Smart. Kate Coiny nejsou přenosné na jiného klienta a nelze je převádět, ani darovat.

Program Kate Coin a Svět odměn

ČSOB také provozuje program Svět odměn, kde mohou klienti získávat body za platby kartou, následně je využívat na slevy u desítek externích partnerů, na dárky od banky, na zvýhodněné produkty ČSOB nebo příspěvky na dobročinné projekty. 

Běžný účet bez poplatků

Oba programy budou fungovat vedle sebe. „Svět odměn a Kate Coin jsou dva rozdílné programy. I když začnete využívat Kate Coin, Svět odměn vám nezanikne a body do něj budete sbírat dál,“ uvádí ČSOB.

Ekologické a společensky odpovědné projekty

Kate Coiny podporují i ekologické a společensky odpovědné projekty. Například v Belgii, kde program již nějaký čas funguje, se odměny zaměřují na ekologické projekty: půjčka na elektrické kolo nebo investice do společensky odpovědného fondu. 

V Belgii spustila program Kate Coin mateřská společnost KBC již před dvěma lety. Do odměn zahrnula i v Belgii externí partnery, především Amazon, Foodmaker nebo Omnia Travel. 

Nová dimenze věrnostních odměn na českém trhu

Program přináší novou dimenzi věrnostních odměn, kterou může ocenit každý, kdo využívá produkty a služby ČSOB: nejen finanční výhody, ale též příležitost podpořit udržitelné a společensky odpovědné projekty.

REKLAMA

ANKETA k článku Získejte odměny s Kate Coiny: nový program ČSOB

Sbíráte Kate Coiny, využíváte jejich výhody?

Počet odpovědí: 50

KOMENTÁŘE k článku Získejte odměny s Kate Coiny: nový program ČSOB

Zatím nejsou přidány žádné komentáře. Podělte se s námi o Váš názor.

Přidejte nový komentář

Mohlo by vás zajímat

Nejlepší banka - jak ji poznat a podle čeho vybrat

Nejlepší banka - jak ji poznat a podle čeho vybrat

5.9.2024 Banka

Výběr správné banky je důležitým rozhodnutím, které může mít významný vliv na vaše finance. V tomto článku se podíváme na klíčové faktory, které byste měli zvážit při hledání té nejlepší banky pro vaše potřeby. Článek jsme koncipovali jako soubor otázek a odpovědí spojených s výběrem banky. Po přečtení článku budete mít jasno, co od banky chtít. A na co se zaměřit při výběru bankovního domu, který se bude nabízenými službami nejvíce blížit vašim potřebám.

[AKTUÁLNĚ] Max banka se v říjnu spojí s Bankou CREDITAS

[AKTUÁLNĚ] Max banka se v říjnu spojí s Bankou CREDITAS

21.8.2024 Banka

Chystaná fúze Max banky a Banky CREDITAS je tu! Bývalá Expobank CZ (nyní Max banka) se 1. října 2024 definitivně začlení do Banky Creditas: stane se její součástí. Tím získají klienti Max banky možnost využívat okamžité platby. Ale pozor: vedle bank se s prvním říjnem sloučí i limity pro pojištění vkladů (ovlivní klienty, co mají účty u obou bank). Stávající kód Max banky 4000 zůstane funkční ještě dalších šest měsíců.

Získejte odměny s Kate Coiny: nový program ČSOB

Získejte odměny s Kate Coiny: nový program ČSOB

18.7.2024 Banka

Československá obchodní banka (ČSOB) představila nový věrnostní program, který nabízí klientům možnost získávat digitální mince nazvané Kate Coiny (KTC). Tyto mince lze následně vyměnit za různé slevy a odměny. Program je dostupný pouze prostřednictvím bankovní aplikace ČSOB Smart a přináší mnoho výhod pro stávající i nové klienty banky.

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

19.4.2024 Banka

Air Bank a O2, dva významní hráči na českém trhu se spojují pod značkou Unity, aby svým klientům nabídli více výhod. Program, do kterého se později zapojí i další partneři ze skupiny PPF, přináší slevy a benefity pro ty, kteří aktivně využívají služby obou společností.

Kde vyměnit neplatné koruny, eura, kuny nebo švýcarské franky? Jak dlouho je výměna možná?

Kde vyměnit neplatné koruny, eura, kuny nebo švýcarské franky? Jak dlouho je výměna možná?

26.5.2023 Banka

Třeba jste doma našli neplatné české bankovky, třeba máte schované kuny z předchozí dovolené, a víte, že už neplatí. Co s nimi? Vyhodit je jako bezcenné, nebo půjdou ještě vyměnit za platnou měnu? A kolik taková výměna stojí? Vše potřebné se dozvíte tady.

Z naší bankovní poradny

Nedostatek prostředků k platbě

10.9.2017 Běžný účet
Dobrý den, pokud bych měl u vás běžný účet, jaká je obvyklá praxe ve věci, kterou uvedu dále. Příklad ze života: klient má nedostatek finančních prostředků na běžném účtu. Aniž by si to uvědomil, prostě to přehlédl, zadá příkaz k úhradě na vyšší částku. Nemá žádný kontokorent, nic, co by umožnilo jít do mínusu. Co se stane dál? Bude vaším systémem nebo pracovníkem nějak včas upozorněn, nebo bude neprovedená transakce automaticky sankcionována ceníkovým poplatkem? Např. u jedné nejmenované banky to je 40 Kč. Děkuji mockrát za vyčerpávající informace mailem. Marcel Dobrý den, tuto situaci řeší každá banka trochu jinak. Jako vůbec nejlepší mi přijde platbu pozastavit do momentu, kdy bude opět na účtu dostatek prostředků. Tak postupuje např. Equa bank, která při nedostatku prostředků platbu neodešle, ale "zaparkuje ji" do sekce "budoucí platby" a v poznámce vidíte popis "čeká na dostatek prostředků na účtu". Jakmile peníze na účet dorazí, platba se automaticky odešle. Toto řešení poskytuje ochranu v případě, kdy by Vám někdo zcizil platební kartu a prolomil PIN - zloděj pak nemůže vybrat více, než máte na účtu. Jiné banky platbu odešlou a chybějící peníze vedou jako nepovolený debet s úrokem až 25% nebo si účtují jiné poplatky.  ZOBRAZIT CELÝ DOTAZ A ODPOVĚĎ

Pojmy ve slovníku

100% Hypotéka

Půjčka, která pokryje celou koupi. Taková je 100% hypotéka. LTV této hypotéky je 100 %, což znamená, že vám banka půjčí peníze na celou odhadní cenu nemovitosti, kterou ručíte. Díky 100% hypotéce tak získáte dost peněz na nákup domu či bytu nebo například na výstavbu. Zároveň ale musíte počítat s vyšším úrokem než u menších půjček. Pro banky je totiž úvěr bez spoluúčasti klienta rizikovější, a proto jsou jeho podmínky přísnější. V současnosti navíc čeští poskytovatelé 100% hypotéky neposkytují. Česká národní banka totiž v roce 2016 zpřísnila podmínky pro získání hypotéky a jejich součástí bylo také ukončení 100% hypoték. Banky tak nabízí maximálně 90% hypotéky. Pouze u 5 % objemu poskytnutých půjček smí být LTV vyšší než 90 %. Přesto existuje možnost, jak pomocí půjčky na bydlení získat dost peněz na úhradu celé kupní ceny nemovitosti. V podstatě tedy můžete dosáhnout na 100% hypotéku. Jak na to? Musíte ručit více nemovitostmi. Kromě kupovaného bytu či domu to může být například nemovitost rodičů. Samozřejmě ale platí, že majitel této nemovitosti musí s ručením souhlasit. Díky ručení více nemovitostmi se zvýší hodnota zástavy. I při 90% či menším LTV tak získáte peníze na nákup vybraného domu či bytu. Banky navíc obvykle umožňují druhou nemovitost z hypotéky vyvázat, jakmile splatíte potřebnou část úvěru. Dál tedy ručíte pouze kupovaným domem či bytem. Další možností je dofinancovat hypotéku dalším úvěrem. Například úvěrem ze stavebního spoření. ZOBRAZIT CELÝ VÝZNAM

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2024, všechna práva vyhrazena